2011. június 26., vasárnap

Az 500 legfontosabb konténernövény - Jelenlegi ára: 4 250 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az 500 legfontosabb konténernövényA könyv listaára: 4999 Ft. Leírás:
Akinek nincs hatalmas kertje, udvara, annak sem kell a zöld környezetet nélkülöznie, hiszen ablakokban, erkélyen, teraszon, kicsi, kövezett belső udvarokban is igen szép kert alakítható ki konténeres, cserepes növényekből, melyekből bőséges a választék. Erről tanúskodik a most megjelent, vaskos, szép kiállítású mű is, melyből az 500 legfontosabb dézsás növényt ismerhetjük meg. Ezek között olyanok is vannak, melyeket régen csak kertben lehetett nevelni, ma azonban konténeres változatuk is kapható. Ilyen számos zöldség, gyümölcs is. Elsőként a megfelelő hely, edény, talaj kiválasztásáról, a házi szaporításról, az ültetés, locsolás, tápoldatozás, átültetés, teleltetés, metszés fortélyairól, illetve a különböző kompozíciók kialakításáról olvashatunk, ezt követik a növényismertetések típusok szerint (egynyáriak évelők a klasszikus konténeres, termetesebb növények rózsák kúszók fűszerek, zöldségek, gyümölcsök). Ezen belül a rendszertani nevek betűrendjében olvashatók a jellemzések, melyek a magyar név, származás, alkat, felhasználhatóság, szaporítás, gondozási igények részletezése mellett a lapszélen rövid, áttekinthető, szimbólumos jellemzést is tartalmaznak. A kötetben szép, színes fotók találhatók, azonban sajnos nem minden növénynél, ami pedig a felismerhetőséghez fontos lett volna. A kötet végén a kerti munkák áttekintését találjuk évszakok szerint, ezt a termőhelyek jellege szerinti növénymutató követi. A kötetet a kártevők, betegségek bemutatása és tárgymutató zárja. Általános gyűjtőkörű könyvtárak figyelmébe ajánlott. ISBN: 963-369-072-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 250 Ft

Az aukció vége: 2011-06-30 18:09
. Az 500 legfontosabb konténernövény - Jelenlegi ára: 4 250 Ft