2011. november 19., szombat

DR. SIKLÓSI ÁGNES - VERESS ATT - Könyvvezetés és b - Jelenlegi ára: 3 420 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
236323
DR. SIKLÓSI ÁGNES - VERESS ATT
Könyvvezetés és beszámolókészítés - T08/2010
A kötet a Mérlegképes könyvelői képzés Számvitel-elemzés, a Pénzügyi-számviteli ügyintéző Könyvvezetés és beszámoló készítés, valamint a Vállalkozási ügyintéző Könyvvezetési és pénzforgalmi nyilvántartások című modulhoz kapcsolódó kötelező tematika szerinti - ismeretanyag feldolgozását célozta meg. A tankönyv alapvetően a Mérlegképes könyvelői képzés Számvitel-elemzés tantárgyának tematikája alapján került megírásra, ebből következően az alacsonyabb szinten lévő másik két képzés számvitelhez kapcsolódó tantárgyak készségszintű feldolgozását is lehetővé teszik. Mivel a tankönyv három OKJ-s képzéshez is kapcsolódik, a következőkben összefoglaltuk az egyes képzésekhez kapcsolódó tárgyak készségszintű feldolgozásához kapcsolódó fejezeteket. A Mérlegképes könyvelői képzés Számvitel-elemzés című tantárgya esetében a tankönyv teljes egészében feldolgozásra kell, hogy kerüljön. A Pénzügyi-számviteli ügyintéző Könyvvezetés és beszámoló készítés című tantárgyához kapcsolódó fejezetek a következők: 1. Bevezetés a számvitel rendszerébe 2. Pénzügyi számvitel I. (egyes mérlegcsoportok számvitele) 3. Pénzügyi számvitel II. (beszámoló összeállítása). A Vállalkozási ügyintéző Könyvvezetési és pénzforgalmi nyilvántartások című tantárgyához kapcsolódóan a következő fejezeteket kell feldolgozni: 1. Bevezetés a számvitel rendszerébe 2. Pénzügyi számvitel I. (egyes mérlegcsoportok számvitele) 3. Pénzügyi számvitel II. (beszámoló összeállítása) 4. Vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzet elemzése 5. Pénzforgalmi nyilvántartások. Az alacsonyabb képzési szinten tanulóknak természetesen nem kell a tankönyv összes fejezetét elsajátítaniuk, de a későbbiekben történő bármely magasabb képzési szintre lépést követően jelen könyv a magasabb szinthez kapcsolódó új fejezetek feldolgozásával újra tankönyvként használható majd. A kiadvány hétköznapi nyelvezetével, részletes és körültekintő magyarázataival, kidolgozott példáival és esettanulmányaival, a szakmai igényesség mentén készített rendszerezéseivel és a jól átgondolt ábráival segít eligazodni a számvitel sokszor eltúlzottan szövevényesnek gondolt útvesztőjében. A gyakorlatorientált feldolgozás pedig lehetővé teszi, hogy az ismeretek elsajátítását követően Ön gyorsan képes lesz a mindennapi gyakorlati munka elvégzésére is.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 3 420 Ft

Az aukció vége: 2011-11-11 02:02
. DR. SIKLÓSI ÁGNES - VERESS ATT - Könyvvezetés és b - Jelenlegi ára: 3 420 Ft