2012. január 24., kedd

Válogass!104-140 méretben fiú-lány ruha 1000 Ft/kg - Jelenlegi ára: 3 000 Ft


A családban lévő gyerekek számára vásároltunk egy bála ruhát. De rájöttünk, hogy ez nekünk rengeteg, illetve vannak olyan méretek, ezek között a kis méretek, amikre nekünk nincs szükségünk, ezért válogatást hírdetek. Az aukción 3 kg + 5 db 104-140 méretű gyerekruhát tudsz nálam személyesen válogatni. Cím: Bp. 15. kerület, időpont: előre egyeztetve majdnem egész nap. Átnézheted az összes ruhát, és csak azt viszed el, ami neked tetszik. Fix áron, annyit üss le, amennyire szükséged van! Ezek a zsákok jelenleg érintetlenek, gyere el minél előbb, hogy te válogass az elsők között.
A képeket a zsákok tartalmáról készítettem, a tetejéről vettem ki ezeket, ehhez hasonló ruhák vannak benne. Csak felsők! Minőségét tekintve főleg nagyon jó minőség, 1-2 kisebb hibás akad, de azt nem viszed. : ) Vannak benne keresett mesefigurások, láttam benne Disney-s, Verdás, Spongyabobos a többit nem is ismerem felsőket.
Csak akkor üsd le, ha 3 napon belül el tudsz jönni, mert utána már lehet, hogy ki lesz válogatva!!!
Postázás: Aki messze van, és nem tud jönni, annak postázom is, 600 Ft/kilós áron tudom vállalni. Megírod a nemet és a méretet, meg hogy véknyabb, vastagabb, milyen kell, kiveszem, lefényképezem, elküldöm, és esetleg 1-2-t kicserélek ha nem tetszik. A postázós ár olcsóbb, mert mivel renegeteg van, nem tudom átnézni tüzetesen, előfordulhat pici luk vagy pici folt, amiért nem tudok garanciát vállalni. De nagy hibás garantáltan nem lesz benne!!! Ha ez a verzió érdekel, írj, és indítom az aukciót! Ebben az esetben is 3 napon belül kérlek utalj!
Folyamatos feltöltés, érdemes később is visszanézni!  
Jó licitálást! Jó vásárlást!
Nézd meg a többi termékemet is!
Napról napra, jobbnál jobb 1 Ft-os aukció!
Nézz szét a többi termékeim között is! Általában mindent 1 Ft-ról indítok. Ez nem a minőséget tükrözi, hanem a helyhiányt! Szeretnék minél hamarabb túladni rajtuk! Termékeim között saját családom megunt, kinőtt, kihízott cuccait találod! Ha hibás, azt minden esetben feltüntetem! Sok saját kezem által készített terméket is találsz! Ezekre vállalok 2 hét garanciát is! Ezek közül is sok 1 Ft-ról indul! Érdemes szétnézni! Több termék vásárlása esetén kedvezmény!
FONTOS!
Kérlek az aukció megnyerését követően, a teszvesz által küldött automatikus levelet ne töröld ki!
Abban van minden infó az utaláshoz! Azért írtam, hogy ne kelljen mindenkinek külön megírnom! Köszönöm!
A címeteket se felejtsétek majd megírni!



Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-28 15:38
. Válogass!104-140 méretben fiú-lány ruha 1000 Ft/kg - Jelenlegi ára: 3 000 Ft